Spletni seminar: Poskrbimo za psihično kondicijo naših zaposlenih

Ekvilib Inštitut v okviru projekta Družbeno odgovoren delodajalec vabi na on-line tematsko srečanje na temo psihične kondicije zaposlenih.

Pandemija je prinesla nove stresorje in spremembe, ki pri vaših zaposlenih lahko povzročajo dodatno tesnobo, stres, nemir in izgubo ravnovesja. Posel ustvarjajo ljudje, zato je uspešnost vašega podjetja neposredno povezana s počutjem vaših zaposlenih, ki tako vplivajo na vsak aspekt vašega delovnega procesa in organizacijske klime. Kako torej podpreti svoje zaposlene in s tem vaše podjetje?

Vabimo vas na predstavitveno on-line srečanje, kjer vam bomo predstavili skupinski online psihoedukacijski program, ki bo vašim zaposlenim omogočal, da bodo osvojili temeljne veščine za obvladovanje stresa ter različnih čustvenih in mentalnih stanj. Opremljeni bodo za spreminjanje svojih nekonstruktivnih odzivov ter premagovanje sedanjih in prihodnjih izzivov.

Na srečanju boste imeli tudi priložnost zastaviti konkretne izzive, s katerimi se srečujete na tem področju.

Program bo vodila Petra Tekavec, psihologinja in mednarodna psihoterapevtka, z 20 letnimi izkušnjami dela v podjetjih in s klienti. Petra Tekavec je opravila je 4 letni specialistični študij in je certificirana mednarodna Integrativna psihoterapevtka  z aktivnim članstvom in prispevki v IIPA in Slovenski krovni zvezi za psihoterapijo. Od 2009 ima zasebno prakso iz psihoterapije in coachinga v Franciji in Sloveniji. Živela in izobraževala se je v USA, Franciji in Romuniji.Pred 2009 je opravljala HR in Management funkcije, med drugim kot HR ekspert v Gorenju, organizacijski konzultant za Wainlandsv New Yorku ter bila namestnica generalnega direktorjaza Studio Moderno v Bukarešti. www.petratekavec.com

Predstavitveni pogovor bo vodil Aleš Kranjc Kušlan, direktor Ekvilib Inštituta, certificiran Jungian coach in coach medsebojnih odnosov, član Mednarodne coaching federacije ICF, z dolgoletnimi izkušnja svetovanja v podjetij in organizacijah. Je tudi avtor inovativnih procesov in pristopov v coachingu – Utelešeno vodenje, Somatični coaching, No-goal coaching. Ima lasten coaching studio Intergalni coaching www.integralnicoaching.com

Datum: 8.4.2021

Ura: 13.00 -14.30

Online platforma: Zoom

Prijavehttps://www.1ka.si/a/334206

Udeležba je brezplačna.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropsko socialnega sklada.