Pridobitev certifikata Družbeno odgovoren delodajalec: spletni seminar za zainteresirane prijavitelje

Z veseljem vam sporočamo, da so odprte prijave za pridobitev certifikata Družbeno odgovoren delodajalec. Certifikat od letošnjega leta spreminjata naziv, saj se z letošnjim letom nadgrajuje v evropski standard, s čimer se poudarja standardizirana oblika pridobitve in ohranjanja certifikata ter izpostavlja vrednotno okolje, iz katerega certifikat izhaja.

Področje ESG (okoljski, socialni in upravljavski vidiki) je za podjetja in organizacije pomembno zaradi več razlogov, ki obsegajo tako etične kot poslovne vidike. ESG kriteriji omogočajo podjetjem, da izvajajo prakse, ki so ne samo v skladu z zakonodajo, ampak tudi aktivno prispevajo k trajnostnemu razvoju in transparentnem upravljanju. S pomočjo certifikata se organizacije in podjetja tega področja lotijo celovito in strateško. Preko omenjenega orodja in konkretnih ukrepov kontinuirano nadgrajujejo svoje prakse in delovanje na področjih organizacijskega upravljanja, okolja, usklajevanja zasebnega in poklicnega življenja, vključujoče organizacijske kulture ter zdravja in varnosti pri delu, ter s tem izboljšujejo svoje poslovanje.

Pridružite se nam na spletnem seminarju 13.3.2024 ob 13. uri, na katerem bomo podrobneje predstavili namen, vsebino, postopek in prednosti certifikata ter odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Prijave sprejemamo preko PRIJAVNEGA OBRAZCA. Udeležba je brezplačna.

Celotna razpisna dokumentacija je objavljena na spletni strani certifikata Družbeno odgovoren delodajalec www.certifikatdod.si .

Več informacij: Ekvilib Inštitut, 01/430 37 51, petra@ekvilib.org gasper@ekvilib.org