LETNO SREČANJE IMETNIKOV CERTIFIKATOV

Letno srečanje imetnikov certifikata Družini prijazno podjetje in Družbeno odgovoren delodajalec bo potekalo 28. in 29. septembra 2023 v Kongresnem centru Thermana Laško.

Tako kot v preteklih letih smo format srečanja zastavili v obliki dvodnevnega dogodka: v četrtek, 28. 9. 2023, bo potekala popoldanska gibalna delavnica utelešenega vodenja: Sočutno raziskovanje 2, ki jo vodi Aleš Kranjc Kušlan, na večernem predavanju pa bodo udeleženci lahko prisluhnili priznanemu nevrologu dr. Zvezdanu Pirtošku.

Osrednji del srečanja bo potekal v petek, 29. 9. 2023 pod osrednjim naslovom »Štiri leta kasneje, ali kaj je drugače kot leta 2019 (in drugačnih je veliko stvari)«. Po koncu leta 2019 se je svet začel spreminjati z neverjetno hitrostjo. K temu je seveda največ pripomogla epidemija Covid, ki je spremenila marsikaj, tako na poslovnem kot zasebnem področju. Po Covidu se nadaljuje negotovost: na globalnem področju z vojno v Ukrajini, v globalnih geostrateških premikih, in z menjavanjem generacij, ko babyboom generacija odhaja v pokoj.

Izzivov je ogromno, dotaknili se bomo samo nekaterih:

­ Ali so naši zaposleni še isti? Kaj se je zgodilo z našo timsko dinamiko?
­ Kako so se spremenile naše vrednote v zadnjih 3 letih
­ Ko govorimo o izgorelosti, o čem sploh govorimo?
­ Kam so v zadnjih 3 letih šli vsi potencialni zaposleni

Udeležba je za imetnike certifikata Družini prijazno podjetje in Družbeno odgovoren delodajalec brezplačna.