VERASIO, d.o.o.

Družinsko podjetje Verasio d.o.o.  je pred 15. leti nastalo kot ideja, da se bo ukvarjalo z dejavnostjo, ki ne bo škodovala planetu, človeku in živalim. Izbrali so trgovinsko panogo s certificirano ekološko prehrano, ki že v svojem DNK zapisu nosi zavezo k ohranjanju naravnega okolja. Tako imajo danes v Sloveniji štiri trgovine, poznane pod imenom Bio prodajalna Norma: dve lastni prodajalni v Mariboru in v Celju ter franšizi v Ljubljani in v Krškem. Vse od ustanovitve dalje se v podjetju zavzemajo za transparentnost, za poštene in prijetne medsebojne odnose med zaposlenimi in za spoštljiv odnos do ostalih deležnikov podjetja.

Bio prodajalna Norma je več kot le trgovina z ekološko hrano, je ambasadorka zdravega načina življenja. Za ta cilj z užitkom in vzajemno delajo vsi zaposleni v podjetju ter si ves čas prizadevajo svojim strankam nuditi prijetno, sproščeno in poučno nakupno doživetje.  Pri tem jih podpirajo njihovi etično naravnani proizvajalci in dobavitelji, ki želijo zdravo hrano in njene koristi približati čim večjemu krogu ljudi.

Podjetje prodaja 90% prodajnega programa v svoji spletni trgovini www.norma.si, kjer z več kot 4000 izdelki v bio kakovosti in z več sto poučnimi članki posameznika ozaveščajo in spodbujajo k bolj zdravemu načinu življenja.

S takšnim delovanjem dajejo svoj pozitivni doprinos družbi.

Št. certifikata
0021/2022
Velja do:
17. november 2023

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    NEAKTIVEN
  • Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja