VELO d.o.o.

VELO d.o.o. – tradicija in zanesljivost za vaše zadovoljstvo!

Že v imenu družbe se skriva bistvo njene dejavnosti. Izraz »velo« pomeni kolo oziroma enosledno vozilo.

Družba Velo d.o.o. je v preteklosti delovala v okviru Slovenija avta in se že od svojega nastanka v 50-tih letih ukvarja s trženjem koles in mopedov, rezervnih delov ter opreme. Družba z najdaljšo tradicijo trženja koles je v svoji več kot 60-letni zgodovini doživela veliko statusnih in organizacijskih sprememb. Da se je obdržala kot vodilni prodajalec koles in motorjev, je bilo potrebnega veliko prilagajanja tako na nabavnem kot na prodajnem področju.

Glavni dejavnosti družbe predstavljata veleprodaja, ki oskrbuje kolesarske, tehnične in športne trgovine širom Slovenije in maloprodaja, ki je iz ene prodajalne v devetdesetih letih zrasla v mrežo 12 maloprodajnih mest.

Do leta 1990 se je družba oskrbovala samo pri domačih proizvajalcih, po osamosvojitvi Slovenije je pridobila zastopstva številnih uglednih blagovnih znamk. Danes jih imajo preko petdeset iz številnih držav.

Prednost družbe pred konkurenco so dolgoletne izkušnje in homogen kolektiv, ki je s svojim znanjem in predanostjo vzdržal vse težave in viharje. Glavno vodilo družbe je kvalitetna ponudba in zadovoljen kupec. Da bi to dosegli, mora biti ekipa prodajalcev in komercialistov izredno aktivna, strokovna in dinamična. Nenehno spremljanje novosti na domačem in tujem trgu je neobhodno, da bi lahko ustregli vse bolj zahtevnim kupcem.

Poslanstvo družbe:

Nudimo kakovostne izdelke za aktivno mobilnost in aktivno preživljanje prostega časa.

Št. certifikata
0039/2021
Velja do:
23. marec 2025

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    PRISTOPNI
  • Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja