SOVITA PREHRANA IN STORITVE D.O.O.

O podjetju

Sovita je v Sloveniji vodilno podjetje s področja prehranskih storitev in eno izmed redkih podjetij, ki hkrati zagotavlja tudi izvajanje podpornih in tehničnih storitev.

Njihova glavna dejavnost je izvajanje prehranskih storitev v podjetjih iz različnih gospodarskih panog, šolah, bolnišnicah ter drugih javnih ustanovah. Dnevno pripravijo 40.000 obrokov. So največji ponudnik tovrstnih storitev v Sloveniji, na trgu so prisotni že dobrih 25 let.

Zaposlujejo slovenske strokovnjake in se hkrati opirajo na mednarodno znanje in izkušnje. Zagotavljajo prvovrstne storitve, ki pripomorejo k hitrejšemu poslovnemu razvoju njihovih poslovnih partnerjev.

Kot družbeno odgovoren delodajalec izvajajo aktivnosti na različnih področjih, od zdravja in varnosti zaposlenih ter gostov, medgeneracijskega sodelovanja, usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja, organizacijska upravljanja.

Njihov cilj je boljši jutri za vse vpletene: zaposlene, poslovne partnerje, goste, dobavitelje, lokalne skupnosti in okolje, v katerem delujejo.

Št. certifikata
001/2020 - N1
Velja do:
30. september 2026

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    NAPREDNI 1
  • Organizacijsko upravljanje
  • Zdravje in varnost pri delu
  • Medgeneracijsko sodelovanje
  • Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja