RESISTEC UPR d.o.o. & Co. k.d.

Začetki podjetja RESISTEC UPR d.o.o. & Co. k.d.  segajo v leto 1992, ko je podjetje začelo obratovati najprej v Ljubljani, od leta 1999 pa je podjetje preselilo na lokacijo v Kostanjevici na Krki, kjer je sedež podjetja, proizvodna dejavnost podjetja pa se izvaja v poslovno – proizvodni stavbi na lokaciji Žadovinek 39, Leskovec v Krškem.

V podjetju RESISTEC UPR d.o.o. & Co. k.d., ki je del mednarodnega koncerna KRAH Gruppe iz Nemčije, se ukvarjajo z izdelavo cementiranih žičnih uporov, navitih na keramični osnovi in uporov na bazi steklenih vlaken. Upori se uporabljajo za različne aplikacije, v osnovi pa jih glede na področja uporabe delimo v dve skupini in sicer žični upori za uporabo v avtomobilski industriji in žični upori za uporabo v industriji in gospodinjskih aparatih.  V prihodnje se podjetje za ohranjanje konkurenčnosti vse bolj usmerja v razvoj procesov in pripravo potrebne infrastrukture za  proizvode iz področja E-mobility.

Podjetje RESISTEC UPR d.o.o. & Co. k.d. je s proizvodnjo uporov in ostalih elektronskih komponent večinoma prisotno na avtomobilskem trgu, v manjši meri pa tudi na področju ostalih industrij. Avtomobilske upore izdelujemo za več kot 50 različnih priznanih avtomobilskih znamk, kot so Renault, Audi, Volkswagen, BMW, Nissan, Opel, Porsche, Fiat, Toyota Ford, Volvo, GM in drugi.

Št. certifikata
0018/2022
Velja do:
06. september 2023

Status certifikata

  • Status certifikata: NEAKTIVEN
  • Medgeneracijsko sodelovanje