PIŠEK - VITLI KRPAN, d.o.o.

Podjetje PIŠEK – Vitli KRPAN je bilo ustanovljeno leta 1977 in je danes eno najbolj svetovno prepoznanih podjetij v branži gozdarske mehanizacije.

S široko distribucijsko mrežo preko 900 prodajnih mest so prisotni v več kot 40 državah. Proizvodni program poleg gozdarskih vitlov obsega tudi drugo gozdarsko mehanizacijo kot npr. gozdarske prikolice z dvigali, cepilnike drv, rezalno-cepilne stroje, krožne žage s transportnimi trakovi, povezovalnike drv, traktorske platoje, klešče za les in drugo gozdarsko mehanizacijo. Vsi stroji, ki so namenjeni profesionalnim kot tudi občasnim uporabnikom, so plod lastnega razvoja, dolgoletnih izkušenj ter preizkušanja delovanja v najtežjih pogojih.

Visoko tehnološko podjetje veliko sredstev vlaga v digitalizacijo in avtomatizacijo. Proizvodni proces je robotiziran in računalniško nadzorovan z najsodobnejšo tehnologijo.

Za področje intelektualne lastnine imajo podeljene mednarodne patente, registrirane modele in znamke. Vsako leto širijo paleto izdelkov, ki jih gozdarji potrebujejo za svoje delo.

Blagovna znamka KRPAN je v svetu sinonim za moč, zanesljivost in trpežnost.

Št. certifikata
0061/2021
Velja do:
05. september 2025

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    PRISTOPNI
  • Organizacijsko upravljanje