P Automobil Import d.o.o.

Podjetje P Automobil Import d.o.o. je uvoznik za vozila znamke Peugeot za Slovenijo in BiH. Njegova zgodovina sicer sega že v 70. leta prejšnjega stoletja, kot posledica začrtane strategije razvoja znamke Peugeot v srednji in vzhodni Evropi pa je leta 1999 nastalo podjetje Peugeot Slovenija d. o. o., katerega lastnik je v začetku leta 2016 postala Skupina Emil Frey, podjetje pa se je preimenovalo v P Automobil Import, d.o.o.
Poleg distribucije osebnih in lahkih dostavnih vozil Peugeot dejavnost podjetja še vedno ostaja spremljanje in razvoj prodajne mreže pooblaščenih prodajalcev novih vozil Peugeot, pooblaščenih serviserjev in distributerjev nadomestnih delov. Prav tako ostajajo glavne vrednote podjetja estetika, dinamika in inovativnost – lastnosti, ki jih Peugeot že od nekdaj vnaša v vse svoje koncepte, oblike in slog vozil.
Znamka Peugeot je že dobrih 200 let sinonim za tehnološko učinkovitost in inovacije, obenem pa se ponaša z edinstveno kombinacijo germanske strogosti in romanske čustvenosti. Po zaslugi brezkompromisne kakovosti, elegantnega dizajna in prvinskega doživetja vožnje osvaja uporabnike po vsem svetu.

Št. certifikata
0017/2022
Velja do:
06. september 2025

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    PRISTOPNI
  • Organizacijsko upravljanje