ORODJARSTVO POLOVŠEK, ANTON POLOVŠEK S.P.

ORODJARSTVO POLOVŠEK, Anton Polovšek s.p., je družinsko podjetje z večletno tradicijo, specializirano za izdelavo visokokvalitetnih orodij za brizganje izdelkov iz plastike. Poleg orodjarstva se podjetje ukvarja tudi s predelavo in brizganjem plastičnih mas. Svojim strankam želijo ponuditi vse na enem mestu za predelavo plastike, od ideje do rešitve in končnega izdelka.
Podjetje nenehno teži k razvoju in posodablja svoj strojni park. V letih delovanja so že veliko investirali v nove stroje, kar jim omogoča lažje slediti potrebam in zahtevam trga, hkrati so fleksibilno in zanesljivo podjetje, saj se držijo dogovorjenega z njihovimi strankami v smislu kvalitete, količine, dobavnih rokov in drugih dobavnih pogojev.
V letu 2022 so dokončali gradnjo nove proizvodne hale in tako pridobili dodatne proizvodno upravne površine. To jim je omogočilo širitev proizvodnje in skladišča.
Vizija njihovega podjetja je v prvi vrsti biti kompetenten partner njihovim kupcem. Želijo proizvajati proizvode, s katerimi bodo do popolnosti zadovoljili zahteve in potrebe njihovih obstoječih in bodočih kupcev. Njihova vizija je prav tako dolgoročna uspešnost in stabilnost podjetja.
Njihova odgovornost se razteza tudi na odgovornost do zaposlenih, katerim si prizadevajo zagotavljati prijetne delovne razmere. Tudi v prihodnje bodo skrbeli za pozitivno vzdušje v podjetju in se predstavljali z dobrim pozitivnim odnosom.

Št. certifikata
0059/2021
Velja do:
26. avgust 2023

Status certifikata

  • Status certifikata: NEAKTIVEN
  • Organizacijsko upravljanje