NOMAGO d.o.o.

Nomago je celovit ponudnik prevozov in potovanj, ki potnike dnevno vozi v 49 slovenskih mest, z njegovo pomočjo pa lahko stranke odpotujejo tudi v 195 držav po svetu. V prvi vrsti si prizadeva vsakemu posamezniku ali skupini ponuditi popotniške storitve, ki so vedno pri roki, osebne in prijetne, ter prilagojene pričakovanjem sodobne digitalne družbe. Nomago je prisoten na hrvaškem trgu, s poslovalnico Nomago Mobility v Zagrebu in podjetjem Brioni iz Pulja, ter na italijanskem, s podjetjem Nomago Italija.

Nomago je nastal leta 2018 z združitvijo podjetij Avrigo, Izletnik Celje, Promet Mesec, AP Rižana in STA potovanja, v skupino vodilnih ponudnikov na svojih področjih. Poleg cestnih prevozov s pridružitvijo agencije STA potovanja, Nomago nadaljuje eno od najuspešnejših zgodb na področju potovanj.

Nomago je podjetje, ki je osredotočeno na zadovoljstvo strank in ponudbo izjemnih mobilnih storitev vsem strankam, od fizičnih oseb do podjetij in vlade oz. državne uprave. Poleg osredotočenosti na stranke si Nomago prizadeva tudi za trajnostno skrb za okolje in je sopodpisnik projekta EDISON (Eco Driving Innovative Solutions and Networking) ter že danes svojo floto vozil širi izključno z vozili, skladnimi z EURO 5 in EURO 6 standardi.

Št. certifikata
0040/2021
Velja do:
14. april 2025

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    PRISTOPNI
  • Organizacijsko upravljanje