NIL d.o.o.

NIL je visoko tehnološko podjetje in globalno prepoznaven ponudnik naprednih IT rešitev na področju: kibernetske varnosti, podatkovnih centrov, omrežij, oblačnih infrastruktur in storitev na poslovnem in industrijskem področju.

Podjetje sodeluje z državno upravo, telekomunikacijskimi podjetji, bankami in zavarovalnicami.

Ustanovljeno je bilo leta 1989 in ima sedež v Ljubljani. Pisarne ima po vsem svetu v Evropi, Bližnjem Vzhodu ter v Južni Afriki.

Od leta 2019 je NIL del Danske skupine Conscia. Tako je poleg močne interne ekipe več kot 140 strokovnjakov z različnih področij IT industrije vključen v mrežo znanja več kot 800 strokovnjakov v okviru CONSCIA skupine. Več o NIL-u na www.nil.com

Na NIL-u se zavedajo, da je le trajnostno naravnana strategija tista, ki jim bo pomagala uresničiti  vizijo, kot del skupine Conscia do leta 2023, postati vodilno IT-podjetje v Evropi ter svetovno priznan ponudnik naprednih informacijskih rešitev, storitev, svetovanj in izobraževanj.

Navedeno jim že uspeva, saj so mreža znanja, njihovo delovno okolje pa je prva izbira za najboljše strokovnjake, ki so njihova konkurenčna prednost. Zaveza, ki so jo sprejeli v preteklem poslovnem letu (2019-2020), je »Delati prave stvari na pravi način« v njihovi viziji se kaže v sloganu »IT za boljše življenje«.

Njihovo jedro in ključna konkurenčna prednost so zavedni ljudje in njihova znanja. Zato stalno vlagajo v inovativno okolje in odlične pogoje dela. Spodbujajo vključujočo, podporno in v osebno rast usmerjeno kulturo, ki izboljšuje življenja. Vse to s ciljem ostati prva izbira za vrhunske IT-strokovnjake. Na pravi način.

Na NIL-u se zavedajo, da bodo dolgoročno uspešni le, če bodo razumeli potrebe različnih deležnikov, s katerimi delujejo ter njihove vplive nanje, če bodo zavestno delali korake rasti in obenem sledili svojemu poslanstvu – graditi zanesljive platforme in infrastrukture in se povezovati tudi s tehnološko naprednimi partnerji, s čimer bodo še povečevali konkurenčno prednost (svojih) strank.

Št. certifikata
008/2020 - N1
Velja do:
23. november 2026

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    NAPREDNI 1
  • Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja
  • Organizacijsko upravljanje