MIKRO+POLO, d.o.o.

V MIKRO+POLO 30 let+ živimo naš slogan – najboljši partner za laboratorij.

115 zaposlenih v Sloveniji, 7 v Bosni in Hercegovini ter 1 v Avstriji skrbi za 4.000+ kupcev in 300+ dobaviteljev. 25 univerzitetno izobraženih prodajnih predstavnikov različnih naravoslovnih smeri: kemije, biokemije, mikrobiologije, zdravstvene nege, farmacije, itd., letno opravi 9.000+ prodajnih obiskov. Prodajni program obsega 500.000+ izdelkov; od laboratorijskih pripomočkov in pribora, kemikalij, farmacevtskih surovin, medicinske diagnostike, zaščitne opreme, merilnih inštrumentov, aparatov in opreme za ekstrakcijo, destilacijo in filtracijo, do  najzahtevnejših aparatov in reagentov ter laboratorijskega pohištva. 420.000+ izdelkov ponujamo v prvi slovenski spletni aplikaciji Market.

Še posebej smo ponosni na lastno blagovno znamko laboratorijskega pohištva LAB INTERIOR, s katerim smo opremili več kot 400 laboratorijev v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji, na Nizozemskem, v Norveški, Hrvaški, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, Rusiji in drugod po svetu. Pod novo znamko Pregl Digital pripravljamo program pametnega laboratorijskega pohištva.

13 let smo nosilci polnega certifikata DPP ter od 2019 starejšim,  od 2018 pa LGBT prijazno podjetje – zaenkrat edino podjetje na Štajerskem. Leta 2017 smo postali Naj podjetje Podravja po izboru bralcev Večera, 2019 smo prejeli Evropsko poslovno nagrado za razvoj delovnega okolja in zaposlenih, 2020 pa priznanje Naj zaposlovalec Podravja. Smo otrokom in hišnim ljubljenčkom prijazno podjetje. Sodelujemo v Unicefovi akciji »Kids take over«, saj smo tudi otrokom in hišnim ljubljenčkom prijazno podjetje.

Malo drugačen korporativni video…

Št. certifikata
0012/2021 - N2
Velja do:
04. november 2024

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    NAPREDNI 2
  • Organizacijsko upravljanje
  • Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja
  • Medgeneracijsko sodelovanje
  • Zdravje in varnost pri delu