Makom Trgovina, d.o.o.

Čisto preprosto. Preprosto čisto. Slogan, ki združuje pogled na ohranjanje higiene, njihova znanja in izkušnje ter čistila in čistilne pripomočke povsem enostavno, s katerimi je čiščenje čisto.

So ponudnik sanitarne, papirne konfekcije opreme, čistil in čistilnih pripomočkov, pomivalnih sredstev, čistilnih strojev, dozirnih sistemov, zaščitne opreme in predpražnikov.

Njihove vrednote so njihovo vodilo. Odgovornost do strank, zaposlenih, okolja in družbe. V središču poslovanja so njihove stranke. Prisluhnejo njihovim željam in razumejo njihove potrebe. Pomagajo  povečati produktivnost  in  zmanjšati stroške  s pripravo  optimalnih načrtov čiščenja . Upoštevajo zahteve zakonodaje, za večje zaupanje in zadovoljstvo strank. Odgovornost do strank kažejo tudi z nudenjem  visoko kakovostnih izdelkov in storitev .

Odgovornost do zaposlenih se odraža z vrednotami, komunikacijo, dobro delovno klimo in projektom Družini prijazno podjetje/Družbeno odgovoren delodajalec, s katerim prispevajo k dolgoročnemu procesu spreminjanja kulture v Makomu.

Biti  družini prijazno podjetje/družbeno odgovoren delodajalec je ena izmed Makomovih pomembnih vrednot. Zato so v projekt Družini prijazno podjetje vključeni že več let. Certifikat prinaša v Makom večje zavedanje o tem, da je usklajevanje poklicnega in družinskega življenja zelo pomembno. Družinskih vrednot ne prenašajo zgolj na zaposlene, temveč tudi na stranke in poslovne partnerje. Vodstvo podjetja Makom se zaveda svoje družbene odgovornosti in vpliva, ki ga s poslovanjem sporoča svojim strankam, partnerjem in zaposlenim. Zavedajo se, da za njihovimi uspehi stojijo zaposleni, ki so ključni v določenem delovnem procesu. Njihovo zadovoljstvo in pripadnost sta bistvenega pomena za uspešen razvoj in rast podjetja ter zadovoljstvo strank. Učinki družbeno odgovornega upravljanja s človeškimi viri niso le kratkoročni in trenutni, temveč prinašajo dolgoročne, pozitivne rezultate.

Zaradi  odgovornosti do okolja imajo  v prodajnem programu veliko okolju prijaznih izdelkov. Prav tako že več let podpirajo društva, ki s svojim delovanjem osveščajo in angažirajo javnost ter skrbijo za okolje. Njihova odgovornost do družbe temelji na trajnostnem razvoju. Izpolnjujejo potrebe današnjih generacij in hkrati uporabljajo možnosti prihodnjih generacij, da zadovoljijo svoje potrebe.

Št. certifikata
006/2020
Velja do:
12. november 2026

Status certifikata

  • Status certifikata
    PRISTOPNI
  • Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja