Makom Trgovina, d.o.o.

Čisto preprosto. Preprosto čisto. Slogan, ki združuje pogled na ohranjanje higiene, njihova znanja in izkušnje ter čistila in čistilne pripomočke, s katerimi je čiščenje povsem enostavno.

So ponudnik sanitarne opreme, papirne konfekcije, čistil in čistilnih pripomočkov, pomivalnih sredstev, čistilnih strojev, dozirnih sistemov, zaščitne opreme in predpražnikov.

Njihove vrednote so njihovo vodilo. Odgovornost do strank, zaposlenih, okolja in družbe.  V središču poslovanja so njihove stranke. Prisluhnejo njihovim željam in razumejo njihove potrebe. Pomagajo povečati produktivnost in zmanjšati stroške s pripravo optimalnih načrtov čiščenja. Upoštevajo zahteve zakonodaje, za večje zaupanje in zadovoljstvo strank. Odgovornost do strank kažejo tudi z nudenjem visoko kakovostnih izdelkov in storitev.

Odgovornost do zaposlenih se odraža z vrednotami, komunikacijo, dobro delovno klimo in projektom Družini prijazno podjetje/Družbeno odgovoren delodajalec, s katerim prispevajo k dolgoročnemu procesu spreminjanja kulture v Makomu.

Biti družini prijazno podjetje/družbeno odgovoren delodajalec je ena izmed Makomovih pomembnih vrednot. Zato so v projekt Družini prijazno podjetje vključeni že več let. Certifikat prinaša v Makom večje zavedanje o tem, da je usklajevanje poklicnega in družinskega življenja zelo pomembno. Družinskih vrednot ne prenašajo zgolj na zaposlene, temveč tudi na stranke in poslovne partnerje. Vodstvo podjetja Makom se zaveda svoje družbene odgovornosti in vpliva, ki ga s poslovanjem sporoča svojim strankam, partnerjem in zaposlenim. Zavedajo se, da za njihovimi uspehi stojijo zaposleni, ki so ključni v določenem delovnem procesu. Njihovo zadovoljstvo in pripadnost sta bistvenega pomena za uspešen razvoj in rast podjetja ter zadovoljstvo strank. Učinki družbeno odgovornega upravljanja s človeškimi viri niso le kratkoročni in trenutni, temveč prinašajo dolgoročne, pozitivne rezultate.

Zaradi odgovornosti do okolja imajo v prodajnem programu veliko okolju prijaznih izdelkov. Prav tako že več let podpirajo društva, ki s svojim delovanjem osveščajo in angažirajo javnost ter skrbijo za okolje. Njihova odgovornost do družbe temelji na trajnostnem razvoju. Izpolnjujejo potrebe današnjih generacij in hkrati omogočajo prihodnjim generacijam možnosti, da zadovoljijo svoje potrebe.

Št. certifikata
006/2020
Velja do:
12. november 2023

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    PRISTOPNI
  • Usklajevanje zasebnega, družinskega in poklicnega življenja