HRIB, d.o.o., Dobje pri Planini

V podjetju Hrib d.o.o. s svojim poslanstvom gradimo trajnostno naravnano in družbeno odgovorno podjetje.

Pravijo, da je nekje na svetu vedno pravi čas za prigrizek in pri nas se trudimo ponujati najbolj okusno, barvito in zdravo izbiro zdravih, sladkih ter slanih prigrizkov iz oreškov in suhega sadja za vsakršno priložnost.

Visokokakovostni izdelki z značilno bogato hranilno vrednostjo, sodobna proizvodna linija ter usposobljeni in angažirani zaposleni so trije stebri – ljudje, izdelki in proizvodnja – ki stojijo v središču naše kulture stalnega izboljševanja.

Kakovost in varnost izdelkov so že od začetka naša glavna prioriteta, s katero se trudimo, da bi zadovoljili zahtevam naših strank. Certificirani smo v skladu s standardom IFS Food hkrati pa smo tudi imetnik ekološkega certifikata.

Naša družbena, ekonomska in okoljska odgovornost se odraža v načinu, kako ravnamo s svojimi strankami, dobavitelji, zaposlenimi, našo lokalno skupnostjo in s planetom.

Prizadevamo si zadovoljevati potrebe sedanjih generacij, ne da bi ogrozil sposobnosti bodočih generacij, da zadovoljijo svoje potrebe takratnega časa.

Št. certifikata
0033/2022 - N1
Velja do:
20. oktober 2025

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    NAPREDNI 1
  • Organizacijsko upravljanje