HIDRIA HOLDING d.o.o.

Hidria se uvršča med vodilne evropske in svetovne korporacije na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij.

Zadovoljstvo in kakovost življenja zaposlenih dosega s spodbujanjem kreativnega in inovativnega okolja ter s podpiranjem možnosti uresničevanj osebnih ciljev in vizij. Zaposlenim želi zagotoviti zdravo, pozitivno in urejeno delovno okolje ter dobre pogoje za delo. Za svoje kupce razvija in proizvaja inovativne rešitve za zdravo, prijetno in varno okolje. Zaposluje preko 2.100 ljudi v Sloveniji, Nemčiji, na Madžarskem in na Kitajskem.

Z odgovornostjo in spoštovanjem, znanjem in kompetentnostjo, inovativnostjo ter odličnostjo vsi zaposleni soustvarjajo odličnost korporacije in skupaj prispevajo k razvoju okolja, v katerem živijo in delajo.

Hidria je z osredotočeno strategijo aktivno vstopila v obdobje strateškega upravljanja družbene odgovornosti do zaposlenih, družbe in okolja. S tem pomembno izboljšuje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja, varnost in zdravje na delovnem mestu, medgeneracijsko sodelovanje, pa tudi etično vodenje in nediskriminacijo na delovnem mestu. Zaposleni s tem pridobivajo boljše delovne pogoje, obenem pa korporacija vzpostavlja tudi fleksibilne oblike organizacije dela, izboljšuje klimo in delovno kulturo.

 

Št. certifikata
0066/2021
Velja do:
08. september 2025

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    PRISTOPNI
  • Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja