FARMTECH d.o.o.

Družba Farmtech, d.o.o., je podjetje z dolgoletno tradicijo na področju izdelave strojev za kmetijsko in okoljsko tehniko.

S sedežem v Ljutomeru podjetje že skorajda trideset let uspešno nadaljuje tradicijo razvoja podjetja Tehnostroj in istoimenske blagovne znamke, katere začetki segajo v leto 1954 in je v pol stoletja svojega delovanja postala sinonim za kakovostno kmetijsko tehniko. Po grobih ocenah se na trgih pojavlja že več kot 220.000 izdobavljenih kmetijskih strojev, tako da je v tem segmentu eno najuspešnejših in najprepoznavnejših proizvajalcev kmetijske tehnike v Evropi.

Proizvodni program podjetja Farmtech je razdeljen na dva segmenta: kmetijskega (pod lastno blagovno znamko Farmtech) in okoljskega (pod blagovno znamko matičnega podjetja Komptech).

Kot pionir na področju izdelovanja kmetijskih proizvodov, Farmtech izpolnjuje tudi najbolj zahtevne želje strank in ponuja širok spekter storitev za sodobne kmetovalce: obširno svetovanje, prilagojene rešitve in dolgoletne izkušnje združuje s pozitivnim odnosom do inovacij. S Komptechom, vodilnim mednarodnim ponudnikom tehnologije in sistemov za mehansko in biološko obdelavo trdih odpadkov in lesne biomase, ki ima svoje proizvodne objekte v Avstriji in Nemčiji, ima Farmtech globalnega partnerja v razvoju.

Št. certifikata
0034/2022
Velja do:
27. oktober 2025

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    PRISTOPNI
  • Organizacijsko upravljanje
  • Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja
  • Medgeneracijsko sodelovanje
  • Zdravje in varnost pri delu