ELEMENTUM - Ag d.o.o.

Elementum je bil ustanovljen leta 2026 in od takrat dalje se je razvil v vodilno podjetje, specializirano za upravljanje plemenitih kovin, finančno načrtovanje, naložbene strategije ter napredne poslovne rešitve.

Naše bogato strokovno znanje izkušnje v panogi razvijamo tudi z vidika naše dolgoročne vizije »Želimo si, da Slovenija postane najbolj finančno pismena država na Svetu«, ki, nam omogoča, da strankam na segmentu B2C in B2B zagotavljamo visoko kakovostne finančne storitve, ki so podprte tudi z informiranjem in strokovnim izobraževanjem strank v okviru Elementum akademije.

V okviru naših storitev v plemenitih kovinah nudimo natančno spremljanje trga in analizo, ki strankam omogoča pametne naložbene odločitve. Na področju finančnega načrtovanja razvijamo prilagojene rešitve, ki pomagajo strankam doseči njihove dolgoročne cilje tudi s pomočjo patentirane Elementum 7 zvezdica strategije.

Elementum je v letu 2023 pripravil novost na trgu, tj. specializirane poslovne rešitve B2B za podjetja na petih področjih (nagrajevanje zaposlenih, zakladništvo, protokolarna darila, Elementum industrijske rešitve (vhodne surovine), podjetniške obveznice), ki vključujejo uporabo fizičnih plemenitih kovin za poslovne rešitve s čimer podjetjem želimo pomagati pri optimiziranju njihove finančne učinkovitost ter doseči trajnostno rast, donosnost, likvidnost in varnost hrambe premoženja v Švici.

S strokovnim timom in kakovostnimi storitvami smo partner, ki strankam pomaga doseči finančno stabilnost in uspeh v vseh vidikih njihovega poslovanja »ZAGOTOVO VEČ.«

Št. certifikata
0049/2020 - N1
Velja do:
01. september 2024

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    NAPREDNI 1
  • Organizacijsko upravljanje