B + N SL Facility Services d.o.o.

B+N SL Facility Services je del mednarodnega podjetja B+N, ki je strokovnjak na področju upravljanja objektov (Facility Management) v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Deluje na Madžarskem, v Romuniji, Češki republiki, Slovaški, Sloveniji in na Poljskem. Skupina zaposluje 18.000 ljudi in deluje na 3000 lokacijah. Podjetje v Sloveniji ima več kot 30 let izkušenj na področju čiščenja in trenutno zaposluje preko 600 ljudi. Sodeluje z največjimi svetovnimi dobavitelji čistil in opreme ter uporablja najnovejše tehnološke dosežke na področju čiščenja. V skupini je bil leta 2019 razvit čistilni robot Robin in dezinfekcijska naprava Eagle, ki strankam zagotavlja visokokakovostne in okolju prijazne storitve. Vizija podjetja je delovanje za zdravo okolje in ustvarjati svet za boljše življenje.

Poleg čiščenja podjetje ponuja še storitve tehničnega vzdrževanja, prehranske storitve (catering), urejanje okolice, zimsko službo in druge storitve. Za večje stranke izdelajo tudi poslovni načrt, ki strankam zagotavlja garancijo za nemoteno izvajanje storitev.

B+N SL Facility Services pri zaposlovanju upošteva raznoliko in vključujočo kulturo – več kot 10% zaposlenih je invalidov, ženske predstavljajo več kot 80% zaposlenih; več kot 35% je starejših od 50 let, zaposlujejo pa tudi upokojence. Svoje zaposlene postavljajo na prvo mesto in jim zagotavljajo vsa potrebna izobraževanja, certificiranja, seminarje, opremo ter tudi urejeno in prijetno delovno okolje. Zaradi trenutnih razmer so uvedli dodatna izobraževanja na temo Covid in higiene. V skladu s pobudo LOOK AROUND AND SEE, ter s pridobljenim Certifikatom DOD zaposlenim nudijo dodatne ugodnosti in prilagoditve na delovnem mestu. Njihov cilj je biti odprto podjetje za različne vrste zaposlenih in čim bolj podpirati zaposlene, da se vključijo v delovni proces, aktivno prispevajo k uresničevanju potreb strank in se počutijo del odlične ekipe.

Št. certifikata
0006/2022 - N1
Velja do:
17. avgust 2025

Status certifikata

  • Stopnja certifikata
    NAPREDNI 1
  • Organizacijsko upravljanje
  • Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja
  • Medgeneracijsko sodelovanje
  • Zdravje in varnost pri delu