AVRORA AS d.o.o.

Avrora AS je založniško in distribucijsko podjetje, v katerem ustvarja ekipa z izkušnjami na področju knjigotrštva. Vse odkar je podjetje prisotno na slovenskem trgu, krepi svoj položaj, soustvarja slovenski knjižni prostor in aktivno prispeva k njegovemu razvoju. Zavezanost svojemu poslanstvu, inovativnost, posluh za poslovne partnerje ter zaposlene in zunanje sodelavce v Avrori AS prepoznavajo kot ključne gradnike svojega dolgoletnega uspeha.

Skrb za usmerjanje knjig na njihovo pravo pot – od založnikov pa vse do končnih kupcev oz. bralcev knjig – je osnovno poslanstvo podjetja. Sodelavci v podjetju ga udejanjajo na vsakem koraku in se trudijo, da sleherna knjiga pod njihovim okriljem najde pot do svojega bralca oziroma pravo mesto v vseh dobro založenih knjigarnah in na ostalih prodajnih mestih, ki so zanimiva za prodajo posamezne knjige – od turistično informacijskih centrov, turističnih točk, zadrug, specializiranih prodajaln, trgovskih centrov ter do splošnih in šolskih knjižnic. To izrazito skrb je v dosedanjih 14 letih delovanja podjetja Avrora AS prepoznalo že več kot 1000 založb, samozaložnikov in izdajateljev knjig, ki so svoje knjige na poti v svet zaupali prav temu podjetju.

Za Avroro AS založniki in kupci niso zgolj stranke, temveč poslovni partnerji, s katerimi želijo vzpostaviti dolgoročne odnose in jim stati ob strani v vseh situacijah. Zato podjetje s posluhom za njihove želje in cilje prodajne poti skrbno izbira ter svojo prodajno mrežo načrtno gradi in razvija že vse od začetka poslovanja. Tako se prodajna mesta s katerimi sodelujejo, teh je danes že preko 1000, nahajajo širom po Sloveniji, vključujejo pa tudi zamejske knjigarne v Celovcu, Trstu in Gorici.

Največji poslovni partnerji podjetja Avrora AS so Mladinska knjiga, DZS, Pošta Slovenije, Spar Slovenija, Leclerc in ostali. Med njihovimi manjšimi partnerji so priznane zasebne knjigarne, papirnice in ostale specializirane trgovine. Močna terenska ekipa njihovih zunanjih sodelavcev pa skrbi, da so po zmožnostih javnih ustanov založene tudi njihove knjižne police. Knjige, ki zajemajo posebne tematike, Avrora AS nudi različnim ustanovam in vnaprej pripravljenim ciljnim skupinam, ki jim določen žanr ali vsebina najbolj ustrezata.

Št. certifikata
0062/2021
Velja do:
06. september 2023

Status certifikata

  • Status certifikata: NEAKTIVEN
  • Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja